Παρέχουμε λύσεις Cloud Hosting για τη φιλοξενία δυναμικών ιστοσελίδων και ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (Eshop). Οι λύσεις Cloud Hosting παρέχουν σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα απόκρισης σε ιστοσελίδες με αυξημένες απαιτήσεις.
Σχεδιάσαμε τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (Cloud Web Hosting) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Όλα μας τα πακέτα συνοδεύονται με πραγματική υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό μας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Παρουσιάζουμε τα πακέτα φιλοξενίας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Με υπηρεσίες που εξυπηρετούνται από το αξιόπιστο Datacenter μας και με την εγγύηση Downtime.

Πακέτα Cloud φιλοξενίας ιστοσελίδων

Cloud Starter

Για ιδιώτες ή μικρές επιχειρήσεις που ξεκινούν να προβάλουν την επιχείρηση τους στο διαδίκτυο.

4.00Το Μήνα

Φιλοξενία Sites: Unlimited

Χώρος στον δίσκο: 1 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 5 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free

Άμεση αναβάθμιση

Cloud Professional

Με χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

11.00Το Μήνα

Φιλοξενία Sites: Unlimited

Χώρος στον δίσκο: 10 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 100 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free

Άμεση αναβάθμιση

Αξιόπιστο Cloud web hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδωνΜε την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας.

Επίσης μπορείτε μέσα από το Website Builder, να δημιουργήστε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έναν εύκολο στη χρήση επεξεργαστή, και να δημοσιεύστε στατικές ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ. Διαθέτουμε 304 Θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Blog, Business, Portfolio, Εστιατόρια, Ταξίδια και πολλά άλλα.

Η μπορείτε μέσα από την σουίτα προγραμμάτων Softaculous που σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσα από τις εκατοντάδες που σας προσφέρει.

                Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδωνΠαρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Cloud Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδωνΣε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδωνΤο μέλλον στην ασφάλεια του internet είναι στο Cloud. Όλο και περισσότερες εταιρίες και οργανισμοί εμπιστεύονται το Cloud hosting για τα web site τους. Ο λόγος είναι ότι ένας cloud server έχει 87/100 λιγότερες πιθανότητες να παραβιαστεί σε σχέση με έναν απλό hosting server. Η μεγάλη στεγανότητα των τμημάτων και η διάσπαση των αρχείων εγγυούνται αυτό το ποσοστό.

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδωνΗ καρδιά του Cloud Hosting ειναι οι Cloud Servers! Οι Cloud servers μοιράζονται το φυσικό υλικό του server με άλλους Servers με την τεχνολογία virtualization, έτσι κάθε Cloud server έχει δικούς του πόρους και μπορεί να διαμορφωθεί σχεδόν σαν ένας dedicated server. Οι πελάτες του Cloud hosting εξακολουθούν να μοιράζονται το χώρο του server με άλλους Cloud πελάτες, αλλά με την ειδική τεχνολογία virtualization στεγανοποιούμε το δικό σας κομμάτι, έτσι ώστε κάθε μέρος να έχει τους δικούς του πόρους και να μπορεί να διαμορφωθεί σχεδόν σαν ένας πλήρης dedicated server.

Cloud Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδων

Το Cloud Web Hosting αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή φιλοξενίας και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.
Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες και όλες οι μεγάλες υπηρεσίες είναι βασισμένες πάνω στην τεχνολογία cloud. Στον τελικό χρήστη δε φαίνεται καμία διαφορά στην τεχνολογία παρά μόνο τα πλεονεκτήματά της, όπως μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων χωρίς καμία καθυστέρηση.
Στο Cloud Web Hosting οι ιστοσελίδες είναι μοιρασμένες σε διάφορους servers, οι οποίοι ενωμένοι όλοι μαζί δημιουργούν έναν τελικό εικονικό server. Έτσι, όταν μια ιστοσελίδα απαιτεί αυξημένες ανάγκες σε CPU που δε μπορεί να παρέχει ο server που φιλοξενείται, η ιστοσελίδα τραβάει CPU από τους υπόλοιπους servers. Το ίδιο συμβαίνει και εάν μια ιστοσελίδα έχει αυξημένες ανάγκες σε RAM, bandwidth ή οποιονδήποτε άλλο πόρο.
Σε αντίθεση με το απλό web hosting, οι υποδομές των cloud servers επιτρέπουν την επέκταση των πόρων που απαιτούνται για τη διατήρηση μιας ιστοσελίδας, όπως αποθηκευτικός χώρος, μνήμη κλπ, να είναι κατανεμημένοι σε περισσότερους από έναν servers και να τα διαμοιράζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε ιστοσελίδας. Συνεπώς, η ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί Cloud Hosting στην ουσία βασίζεται σε ένα σύνολο από servers που συνεργάζονται μεταξύ τους και αποτελούν το «Σύννεφο».
Η δύναμη της τεχνολογίας Cloud Hosting με την απλότητα του Web Hosting.

Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας Cloud Web Hosting

H Topwebhost σας προσφέρει πακέτα Cloud Web Hosting για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, καθώς και πακέτα μεταπωλητών Reseller Hosting σε τιμές έκπληξη! Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Web Site σας και να το διαχειριστείτε μέσα από τα πιο εύχρηστα και ασφαλή, Control Panels της αγοράς σε Linux Servers.

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Unlimited
Emails
Unlimited
Database
1-click
install apps
99.9% Uptime
Guarantee
control panel
Plesk
Free
SiteBuilder
 Free SSL
Certificates
Transfer
Website & Domain
 90 Day
Money Back
24/7/365
Premium Support
 Backup X3
Daily/Weekly/Monthly
 E-mail
antivirus
 Προσωπικοί
Nameservers
 Καμία
Δέσμευση Συμβολαίου
DNS
Control

Cloud Φιλοξενία ιστοσελίδων