Πολιτική Προστασίας

Σούπερ προσφορά στα GR Domain με τον κωδικό AH47FN2XU0 πληρώνετε για δύο χρόνια μόνο 15.00€.

 

Επισκέπτες

Όπως οι περισσότεροι διαχειριστές της ιστοσελίδας, η TopWebHost συλλέγει μη προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης όπως το είδος του προγράμματος περιήγησης, γλώσσα προτίμησης, καθώς και την ημερομηνία και την ώρα της κάθε αίτησης.

Η TopWebHost συλλέγει επίσης δυνητικά προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης όπως το Internet Protocol (IP). Η TopWebHost δεν χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την αναγνώριση του επισκέπτη του, ωστόσο, και δεν αποκαλύπτει τέτοιες πληροφορίες, εκτός από υπό τις ίδιες συνθήκες που χρησιμοποιεί και αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Συγκέντρωση προσωπικών πληροφοριών ταυτοποίησης

Ορισμένοι επισκέπτες της ιστοσελίδας επιλέγουν να αλληλεπιδρούν με τρόπους που απαιτούν από την TopWebHost να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης. Το ποσό και το είδος των πληροφοριών που συγκεντρώνει η TopWebHost εξαρτάται από τη φύση της αλληλεπίδρασης. Η TopWebHost δεν αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης εκτός από αυτές που περιγράφονται παρακάτω. Οι επισκέπτες μπορούν πάντα να αρνηθούν την παροχή των προσωπικών τους πληροφοριών ταυτοποίησης, με την επιφύλαξη όμως ότι μπορεί να τους απαγορευτεί η εμπλοκή με δραστηριότητες που σχετίζονται με την TopWebHost.

Η TopWebHost δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 13 ετών. Αν πιστεύετε ότι ένα παιδί έχει εγγραφεί στην TopWebHost με προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Αν η TopWebHost αντιληφθεί ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μας έχει δώσει προσωπικές πληροφορίες, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες αυτές.

Η TopWebHost δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας μηνύματα και για τον λόγο αυτό δεν θα δεχτεί οιασδήποτε μορφής αιτήματα από τον χρήστη ή αρχή για την αποκάλυψη συνομιλιών.

Συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων

Η TopWebHost μπορεί να συλλέξει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Η TopWebHost μπορεί να εμφανίσει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό ή να τις παρέχει σε τρίτους μετά από απαίτηση. Ωστόσο, η TopWebHost δεν αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης εκτός από αυτές που περιγράφονται παρακάτω.

Προστασία προσωπικών πληροφοριών ταυτοποίησης

Η TopWebHost αποκαλύπτει δυνητικά προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης μόνο μεταξύ των εργαζομένων της, καθώς και μεταξύ οργανώσεων που:

• πρέπει να γνωρίζουν τις πληροφορίες για να παρέχουν υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα, και
• που έχουν συμφωνήσει με την απόκρυψη των προσωπικών πληροφοριών προς τρίτους.

Άλλο από ό, τι στους υπαλλήλους και συνδεδεμένες οργανώσεις, η TopWebHost αποκαλύπτει δυνητικά προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης μόνο όταν αυτό απαιτείται από το νόμο. Η TopWebHost μπορεί περιστασιακά να σας ενημερώνει μέσω email για τις νέες δυνατότητες. Η TopWebHost λαμβάνει όλα τα μέτρα που είναι λογικά αναγκαία για την προστασία από τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση ή καταστροφή των εν δυνάμει προσωπικών πληροφοριών ταυτοποίησης.

Συνδέσεις με Δικτυακούς Τόπους Τρίτων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται από την TopWebHost. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν ισχύει για τις πρακτικές των εταιρειών που δεν ανήκουν στην TopWebHost ή δεν ελέγχονται από αυτή, ή οι εργαζόμενοι της TopWebHost δεν διαχειρίζονται. Η ιστοσελίδα ίσως περιέχει συνδέσμους σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε, ή που αυτές συλλέγονται από ιστοσελίδες τρίτων μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο του πολιτικού απορρήτου των εν λόγω χώρων, εάν υπάρχουν. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές προστασίας. Είναι αποκλειστική ευθύνη των εν λόγω δικτυακών τόπων να συμμορφωθούν με τους ενδεχόμενους περιορισμούς σχετικά με την αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών ταυτοποίησης και η TopWebHost δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας αυτών στοιχείων.

Ασφάλεια

Όλες οι πληροφορίες που περιγράφονται ανωτέρω είναι αποθηκευμένες σε διακομιστές περιορισμένης βάσης δεδομένων.

Αλλαγές Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αν και οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να είναι ήσσονος σημασίας, η TopWebHost μπορεί να αλλάξει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του από καιρό σε καιρό κατά την απόλυτη κρίση του.

Επανεξέταση και πρόσβαση

Κατόπιν αιτήματος σας, θα σας παρέχουμε μια περίληψη των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε, να ενημερώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες με την αποστολή ενός e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Παρακαλούμε σημειώστε ότι ορισμένες πληροφορίες μπορούν να παραμείνουν στα αρχεία μας μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτή την πολιτική ή την ιστοσελίδα μας γενικότερα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

click2call

Υποστήριξη

Ενημερωτικά δελτία

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Η TopWebHost χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.