Αν θέλετε να ξεκινήσετε σαν μεταπωλητές Cloud Hosting (Reseller Cloud Hosting) αυτό θα πρέπει να γίνει πάνω σε γερές βάσεις προκειμένου να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα του web hosting. Η TopWebHost σας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά πακέτα μεταπωλητών Cloud Hosting.

Πακέτα μεταπωλητών Cloud Hosting

Cloud Light

Για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα οικονομικό ξεκίνημα στη Μεταπώληση φιλοξενίας ιστοσελίδων (Reseller Hosting), δημιουργήσαμε το πακέτο Reseller Light.

14.50Μήνα

Φιλοξενία Sites: 10

Χώρος στον δίσκο: 5 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 50 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free for all websites

Άμεση αναβάθμιση

Cloud Power

Η νεοσύστατη επιχείρηση σας έκανε μια επιτυχημένη είσοδο στην αγορά και τώρα σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο επιχειρηματικό σας βήμα, το πακέτο Reseller Power είναι το κατάλληλο.

20.50Μήνα

Φιλοξενία Sites: 20

Χώρος στον δίσκο: 10 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 100 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free for all websites

Άμεση αναβάθμιση

Cloud Premier

Για εσάς που ήδη δραστηριοποιείστε στο χώρο της Μεταπώλησης ιστοσελίδων αυτό το πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ακόμη περισσότερες ιστοσελίδες.

26.00Μήνα

Φιλοξενία Sites: 30

Χώρος στον δίσκο: 20 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 200 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free for all websites

Άμεση αναβάθμιση

Cloud Ultimate

Η επιχείρηση σας αναπτύσσεται δυναμικά και οι συνεργάτες σας πληθαίνουν όλο και περισσότερο, αυτό το πακέτο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

39.00Μήνα

Φιλοξενία Sites: 50

Χώρος στον δίσκο: 50 GB

Δίσκος: SSD

Κίνηση Δεδομένων: 500 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

SSL: Free for all websites

Άμεση αναβάθμιση

Αξιόπιστο Reseller Hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Μεταπωλητές CloudΜε την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας.

Επίσης μπορείτε μέσα από το Website Builder, να δημιουργήστε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έναν εύκολο στη χρήση επεξεργαστή, και να δημοσιεύστε στατικές ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ. Διαθέτουμε 304 Θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Blog, Business, Portfolio, Εστιατόρια, Ταξίδια και πολλά άλλα.

Η μπορείτε μέσα από την σουίτα προγραμμάτων Softaculous που σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε                                                  μια εφαρμογή μέσα από τις εκατοντάδες που σας προσφέρει.

                Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Μεταπωλητές CloudΠαρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Μεταπωλητές CloudΣε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Μεταπωλητές CloudΘα εντυπωσιαστείτε από το πόσο εύκολα και οικονομικά μπορείτε να δημιουργήσετε της δική σας εταιρίας Web Hosting!
H TopWebHost σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνική υποστήριξη που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά !
Δημιουργήστε τώρα μια καλή πηγή εσόδων παρέχοντας υπηρεσίες Web Hosting με όλο το κέρδος από τις πωλήσεις δικό σας!
Το λογότυπο και τα στοιχεία της TopWebHost δεν εμφανίζονται πουθενά!
Μόνοι σας ρυθμίζετε τις τιμές πώλησης των υπηρεσιών σας, τον τρόπο διαφήμισης τους και εσείς εισπράττετε το 100% των κερδών!

Μεταπωλητές CloudΕπιλέγετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Κάνετε μια παραγγελία για την απόκτηση του πακέτου που επιθυμείτε. Αφού εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα λάβετε το email για την ενεργοποίηση του πακέτου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Θα έχετε στη διάθεσή σας δικό σας panel διαχείρισης του πακέτου σας, μέσα από το οποίο θα διαχειρίζεστε τους πελάτες σας, στους οποίους με τη σειρά σας θα παρέχετε αντίστοιχα panel για τη διαχείριση της ιστοσελίδας και των email τους. Ένα πακέτο reseller σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε εσείς τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού κάθε πελάτη σας και να τους παρέχετε πρόσβαση στη διαχείριση του λογαριασμού τους, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη συνεχώς η δική σας παρέμβαση. Κερδίζετε έτσι ευελιξία, αυτονομία και ανεξαρτησία!

Μεταπωλητές Web Hosting

Μεταπωλητές Cloud

Αγοράστε τώρα ένα πακέτο Reseller Hosting και ξεκινήστε την δική σας επιχείρηση web hosting!

Reseller Hosting για μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις και Web Developers/Designers. Σας προτείνουμε τα πιο ισχυρά και ευέλικτα προγράμματα μεταπώλησης υπηρεσιών φιλοξενίας, προκειμένου να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα του web hosting.
Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο εύκολη, οικονομική και ταυτόχρονα κερδοφόρα μπορεί να είναι η δημιουργία της δική σας εταιρίας hosting.
Από την πλευρά μας θα σας παρέχουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία και την υποστήριξη που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Δημιουργήστε μια νέα πηγή εσόδων παρέχοντας το χώρο των δικών μας servers με όλο το κέρδος από τις πωλήσεις δικό σας!
Η δικιά μας εταιρία δεν εμφανίζονται πουθενά.
Εσείς θα επιλέξετε τις τιμές πώλησης των υπηρεσιών σας, τον τρόπο διαφήμισης τους και εσείς θα εισπράξετε το 100% των κερδών.
Reseller Hosting Χαρακτηριστικά:
Πλήρη κεντρικό έλεγχο μέσα από το WHM/Cpanel η το Plesk.
Ιδιωτικούς nameservers για πλήρη αυτονομία.
Softaculous για εσάς και για τους πελάτες σας.
Δυνατότητα αποκλειστικών IP.
API μεταπωλητών για τα Domain στο WHMCS
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ RESELLER ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με το νέο σας πακέτο Reseller της Topwebhost!

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Unlimited
Emails
Unlimited
Database
1-click
install apps
99.9% Uptime
Guarantee
control panel
Cpanel & Plesk
Free
SiteBuilder
 Free SSL
Certificates
Transfer
Website & Domain
 90 Day
Money Back
24/7/365
Premium Support
 Backup X3
Daily/Weekly/Monthly
 E-mail
antivirus
 Προσωπικοί
Nameservers
 Καμία
Δέσμευση Συμβολαίου
DNS
Control

Μεταπωλητές Cloud