Στη TopWebHost προσφέρουμε τέσσερις επιλογές ώστε να πληρώσετε την ενεργοποίηση και ανανέωση των υπηρεσιών σας. Δείτε την κάθε μια από αυτές αναλυτικά και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει.

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής που δέχεται η TopWebHost είναι:

1. Τραπεζική Μεταφορά

Σε αυτή την περίπτωση αφού κάνετε την παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ανάλογο ποσό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που έχετε παραγγείλει. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών (48 ώρες) ειδάλλως η παραγγελία σας ακυρώνεται. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης σας μέσω e-mail, στο sales@topwebhost.gr αναφέροντας τον αριθμό του προτιμολογίου της συναλλαγής.

Τα στοιχεία του τραπεζικών μας λογαριασμών αναφέρονται στο προτιμολόγιο.

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Η πληρωμή με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας (Mastercard, Visa) μέσω διαδικτύου είναι τόσο εύκολη, σύντομη και ασφαλής όσο όταν τη χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας.
Συνεργαζόμαστε με μια από τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες αποδοχής καρτών, την myPOS.

3. Πληρωμή μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ασφάλεια στις διαδικτυακές αγορές μας και τις μεταφορές χρημάτων γενικότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο καταθέτουμε χρήματα και το χρησιμοποιήσουμε για τις διαδικτυακές μας συναλλαγές. Για κάθε αγορά μας λοιπόν αντί να εισάγουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού Paypal. Αυτό φροντίζει να στέλνει αποκρυπτογραφημένες τις πληροφορίες μας στους διαδικτυακούς τόπους που θέλουμε να στείλουμε χρήματα. Με το Paypal εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε θύματα υποκλοπής και αποφεύγουμε τη χρήση των στοιχείων του τραπεζικού μας λογαριασμού που είναι ριψοκίνδυνη και επισφαλής.

4. Πληρωμή μέσω αγορά Credits

Τα credits είναι πιστωτικές μονάδες που αγοράζετε από εμάς (Κάθε 1 credit αντιστοιχεί σε 1 €) με έναν από τους προηγούμενους τρόπους πληρωμής (Paypal, Πιστωτική κάρτα και Τραπεζική Κατάθεση) για να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας. Οι μονάδες που αγοράζετε προστίθενται στο λογαριασμό σας και αφαιρούνται κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά και το ποσό των ευρώ στο οποίο αντιστοιχούν είναι το ίδιο με αυτό που καταβάλατε για να τις αγοράσετε. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε πολλαπλές και αυτόματες ηλεκτρονικές αγορές χωρίς να κινείτε μία από τις προηγούμενες διαδικασίες για κάθε μία αγορά σας και παράλληλα να μη χάνετε χρήματα σε προμήθειες, ποσοστώσεις κ.α.