Σχεδιάσαμε τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (webhosting) σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Όλα μας τα πακέτα συνοδεύονται με πραγματική υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό μας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Παρουσιάζουμε τα πακέτα φιλοξενίας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Με υπηρεσίες που εξυπηρετούνται από το αξιόπιστο Datacenter μας και με την εγγύηση Downtime.

Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων

Trial Plan

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας και τους Server μας.

Free15 ημέρες

Φιλοξενία Sites: 1

Χώρος στον δίσκο: 500 MB

Κίνηση Δεδομένων: 2 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

 

Αγορά με Plesk τώρα!

 

Αγορά με cPanel τώρα!

Starter Plan

Η ιδανική λύση για όσους ξεκινούν να προβάλουν την επιχείρηση τους στο διαδίκτυο.

2.50Το Μήνα

Φιλοξενία Sites: Unlimited

Χώρος στον δίσκο: 1 GB

Κίνηση Δεδομένων: 5 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

 

Αγορά με Plesk τώρα!

 

Αγορά με cPanel τώρα!

Business Plan

Με χαρακτηριστικά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

9.00Το Μήνα

Φιλοξενία Sites: Unlimited

Χώρος στον δίσκο: 10 GB

Κίνηση Δεδομένων: 100 GB

MySQL: Unlimited

Λογαριασμοί FTP: Unlimited

Email: Unlimited

Sub Domains: Unlimited

Parked domains: Unlimited

 

Αγορά με Plesk τώρα!

 

Αγορά με cPanel τώρα!

Αξιόπιστο web hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Φιλοξενία ιστοσελίδωνΜε την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας.

Επίσης μπορείτε μέσα από το Website Builder, να δημιουργήστε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας έναν εύκολο στη χρήση επεξεργαστή, και να δημοσιεύστε στατικές ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ. Διαθέτουμε 304 Θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Blog, Business, Portfolio, Εστιατόρια, Ταξίδια και πολλά άλλα.

Η μπορείτε μέσα από την σουίτα προγραμμάτων Softaculous που σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε                                                  μια εφαρμογή μέσα από τις εκατοντάδες που σας προσφέρει.

                Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Φιλοξενία ιστοσελίδωνΠαρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Φιλοξενία ιστοσελίδωνΣε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Φιλοξενία ιστοσελίδωνΞεκινήστε τώρα την συνεργασία μαζί μας χωρίς κανένα ρίσκο, παίρνοντας το δοκιμαστικό πακέτο Web Hosting.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε, γι αυτό το λόγο σας προσφέρουμε δοκιμαστικό πακέτο hosting.

Θα έχετε 15 ημέρες να δοκιμάσετε το Web Hosting της Topwebhost, και εμείς να σας αποδείξουμε ότι αξίζουμε να έχετε την ιστοσελίδα σας σε εμάς.

Φιλοξενία ιστοσελίδωνΤώρα έχετε την επιλογή πακέτου φιλοξενίας ακριβώς στα μέτρα σας.

Νιώθετε ότι τα συνηθισμένα πακέτα φιλοξενίας που έχουμε δεν σας καλύπτουν;

Φτιάξτε το πακέτο ακριβώς όπως σας ταιριάζει μόνοι σας!

Σημείωση: Η δημιουργία πακέτου φιλοξενίας ισχύει μόνο για το Cpanel.

Δημιουργία πακέτου φιλοξενίας τώρα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Web hosting σημαίνει φιλοξενία ιστοσελίδας. Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύνολο αρχείων κώδικα Html – Php – Java, που παρουσιάζουν μια επιχείρηση ή κάποια προϊόντα. Τα αρχεία αυτά αναλαμβάνει να εντοπίσει και να μεταγλωττίσει ένας φυλλομετρητής Browser ώστε να παρουσιαστούν στην οθόνη μας με την μορφή ιστοσελίδας.

Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Web Hosting ή στα Ελληνικά φιλοξενία ιστοσελίδας. Τα αρχεία αυτά πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα Server με υψηλή ταχύτητα και επίπεδα ασφάλειας απέναντι σε διαδικτυακές επιθέσεις. Ο Server αυτός είναι στην ουσία ένα μηχάνημα με υψηλά στάνταρ επιδόσεων τον οποίο μπορούμε να ενοικιάσουμε με τον μήνα ή το έτος.

Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας Web Hosting

H Topwebhost σας προσφέρει πακέτα Web Hosting για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, καθώς και πακέτα μεταπωλητών Reseller Hosting σε τιμές έκπληξη! Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Web Site σας και να το διαχειριστείτε μέσα από τα πιο εύχρηστα και ασφαλή, Control Panels της αγοράς σε Linux Servers.

Δωρεάν Web hosting Trial

Ξεκινήστε την συνεργασία μαζί μας χωρίς ρίσκο, παίρνοντας το Trial Plan πακέτο Web Hosting.

Θα έχετε 15 ημέρες να δοκιμάσετε το Web Hosting της Topwebhost, και εμείς να σας αποδείξουμε ότι αξίζουμε να έχετε την ιστοσελίδα σας σε εμάς.

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Unlimited
Emails
Unlimited
Database
1-click
install apps
99.9% Uptime
Guarantee
control panel
Cpanel & Plesk
Free
SiteBuilder
 Free SSL
Certificates
Transfer
Website & Domain
 90 Day
Money Back
24/7/365
Premium Support
 Backup X3
Daily/Weekly/Monthly
 E-mail
antivirus
 Προσωπικοί
Nameservers
 Καμία
Δέσμευση Συμβολαίου
DNS
Control

Φιλοξενία ιστοσελίδων