Εάν υπερβαίνετε τις δυνατότητες της κοινόχρηστης φιλοξενίας Web ή απλώς θέλετε τον έλεγχο, ένας Virtual Private Server (VPS) είναι η επόμενη επιλογή σας. Για περισσότερη ελευθερία με πρόσβαση διαχειριστή (root).
Με την νέα τεχνολογία Virtualization μπορεί να γίνει ο καταμερισμός ενός Server σε επιμέρους τμήματα στα οποία διανέμεται μέρος από την επεξεργαστική ισχύ και την χωρητικότητα του Hardware για την δημιουργία ανεξάρτητου λειτουργικού συστήματος. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε εικονικά μηχανήματα (Virtual Private Server).
Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κυρίως σε μεταπωλητές υπηρεσιών ή πελάτες που επιθυμούν αυτόνομα λειτουργικά συστήματα κυρίως για ασφάλεια και σταθερότητα.
Η TopWebHost.gr σας προσφέρει προσιτές VPS με λειτουργικό σύστημα Windows Server για μίσθωση. Τα νέα προϊόντα VPS μπορούν πλέον να παρέχονται δωρεάν με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows Server 2019.
Επιπλέον, έχετε επίσης τη δυνατότητα να νοικιάσετε τα VPS μας με Windows Server 2012 ή Windows Server 2016 σε χαμηλή τιμή. Οι νέες εικονικές μηχανές μπορούν επίσης να αναπτυχθούν με τον Windows Server 2019 ως πλήρως εικονικοποιημένες μηχανές και μέσω KVM σε έναν περιττό χώρο αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης SSD.

Πακέτα VPS Servers SSD

Vps Win Basic

25.00Το Μήνα

RAM: 4 GB

CPU Cores: 2

Diskspace: 100 GB SSD

Traffic: Unlimited

Windows Server 2012
Windows Server 2016
Windows Server 2019

Ipv4: 1

Germany

Φιλοξενία Windows VPS Server

Vps Win Advanced

35.00Το Μήνα

RAM: 16 GB

CPU Cores: 6

Diskspace: 300 GB SSD

Traffic: Unlimited

Windows Server 2012
Windows Server 2016
Windows Server 2019

Ipv4: 1

Germany

Φιλοξενία Windows VPS Server

Vps Win Ultra

40.00Το Μήνα

RAM: 24 GB

CPU Cores: 8

Diskspace: 500 GB SSD

Traffic: Unlimited

Windows Server 2012
Windows Server 2016
Windows Server 2019

Ipv4: 1

Germany

Φιλοξενία Windows VPS Server

Αξιόπιστο Vps Hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Φιλοξενία Windows VPS ServerΑποκτήστε τον δικό σας Vps server μέσα σε λίγα λεπτά.
Με την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας.

Με την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην διαχείριση και παραμετροποίηση του δικού σας Vps server.

                Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Φιλοξενία Windows VPS ServerΠαρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Φιλοξενία Windows VPS ServerΣε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Φιλοξενία Windows VPS ServerΕξασφαλισμένες επιδόσεις και αποδόσεις κάτω από ισχυρούς server που μπορούν να σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες με ελάχιστα χρήματα. Δεσμευμένοι αποκλειστικοί πόροι και εγγυημένη απόδοση.

Οι καλύτεροι και ταχύτεροι servers σε ευρωπαϊκά datacenters χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου με την αξιοπιστία και εγγύηση της TopWebHost.

Φιλοξενία Windows VPS ServerΕπιλέγετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Κάνετε μια παραγγελία για την απόκτηση του πακέτου που επιθυμείτε.

Αφού εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα λάβετε το email για την ενεργοποίηση του πακέτου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Θα έχετε στη διάθεσή σας δικό σας panel. Κερδίζετε έτσι ευελιξία, αυτονομία και ανεξαρτησία!

Φιλοξενία VPS

Φιλοξενία Windows VPS Server

VPS Server (Virtual Private Server) υπηρεσίες για να πετύχετε το υψηλότερο uptime που είχατε ποτέ, οικονομικά και αξιόπιστα!
VPS Servers. Αν θέλετε να δώσετε άλλη ώθηση στην παρουσία σας στο διαδίκτυο χωρίς να πληρώσετε ένα ολόκληρο Server, τότε η λύση είναι η αγορά ενός Virtual Private Server.

Τι είναι ο VPS Server?

Virtual Private Server (VPS) είναι ένα απομονωμένος, εικονικός, server μέσα σε έναν γονικό Dedicated Server ο οποίος είναι αυτόνομος.

Οι VPS Servers είναι πλήρως απομονωμένοι μεταξύ τους, με σκοπό να προστατεύσουν τα δεδομένα τους, με το δικό τους διαμέρισμα στο χώρο δίσκου, CPU, RAM, κίνηση δεδομένων του γονικού Server.

Ο VPS Server δεν επιτρέπεται να κατακερματίζει τους πόρους του server, αφού ορίζονται ελάχιστα και μέγιστα επίπεδα χρήσης πόρων για κάθε έναν VPS Server. Το υλικό του server (RAM, CPU, I/O) αντί να μένει αδρανές, αξιοποιείται και χρησιμοποιείται από όποιο VPS χρειάζεται επιπλέον πόρους από τους προκαθορισμένους.

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Επεξεργαστές
Τελευταίας Γενιάς
Γρήγορη
DDR3 Μνήμη
Storage
Υψηλής Απόδοσης
Πρόσβαση
Πλήρης Root
Δυνατότητα
Remote Reboot
Σύνδεση
100 Mbit
 Επιλογή Λειτουργικού
32-64 bits
Υποστήριξη
Plesk και CPanel
 Αναλυτικά
Στατιστικά
24/7/365
Premium Support
99.9% Uptime
Guarantee
Δυνατότητα
Upgrade / Downgrade
 Υψηλές
ταχύτητες
 Καμία
Δέσμευση Συμβολαίου
Ενεργοποίηση
Άμεσα

Φιλοξενία Windows VPS Server