• +30 26411 41351
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 19:00

Web Tv

Web Tv Streaming

Επαγγελματικό Web Tv Streaming, χωρίς διακοπές.

Στην TopWebHost δεν υπερφορτώνουμε τους Servers μας, που σαν αποτέλεσμα να αποτελεί το συνηθέστερο αίτιο των διακοπών στη ροή μετάδοσης.

Με τη χρήση του ενός ισχυρού πάνελ και με Servers ανώτερης τεχνολογίας έχετε απρόσκοπτη μετάδοση, χωρίς διακοπές στο Video Streaming σας!

Ο πίνακας διαχείρισης είναι 100% αυτόνομος πίνακας ελέγχου ροής βίντεο. Προγραμματίστε και Live βίντεο, Live γεγονότα και Live εκδηλώσεις, Live τηλεόραση χρησιμοποιώντας την εύκολη εγκατάσταση του Διαδικτυακού Πίνακα βίντεο.

Σας εγγυόμαστε μια επαγγελματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών!

Πακέτα Web TvProjects

Projects

Projects

Projects

Projects

Projects

Projects

Sub-domains

Web Tv Small

€15,00

Το μήνα

Ακροατές: 100

Ποιότητα: 4096 Kbps

Auto Dj: 100 GB

Traffic: Unlimited

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support


Web Tv Medium

20,00

Το μήνα

Ακροατές: 200

Ποιότητα: 4096 Kbps


Auto Dj: 200 GB

Traffic: Unlimited


Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support


Web Tv Large

30,00

Το μήνα

Ακροατές: 300

Ποιότητα: 4096 Kbps


Auto Dj: 300 GB

Traffic: Unlimited

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support


Web Tv XLarge

70,00

Το μήνα

Ακροατές: 1000

Ποιότητα : 4096 Kbps


Auto Dj: 500 GB

Traffic: Unlimited

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support


Αξιόπιστο Web Tv Hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Αποκτήστε την δική σας Web Tv μέσα σε λίγα λεπτά.

Με την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας και της Web Tv.

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Παρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Εξασφαλισμένες επιδόσεις και αποδόσεις κάτω από ισχυρούς server που μπορούν να σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες με ελάχιστα χρήματα. Δεσμευμένοι αποκλειστικοί πόροι και εγγυημένη απόδοση.

Οι καλύτεροι και ταχύτεροι servers σε ευρωπαϊκά datacenters χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου με την αξιοπιστία και εγγύηση της TopWebHost.

Επιλέγετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Κάνετε μια παραγγελία για την απόκτηση του πακέτου που επιθυμείτε.

Αφού εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα λάβετε το email για την ενεργοποίηση του πακέτου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Θα έχετε στη διάθεσή σας δικό σας panel. Κερδίζετε έτσι ευελιξία, αυτονομία και ανεξαρτησία!

Φιλοξενία Web Tv

Μια νέα διάσταση στον χώρο του Video Streaming έρχεται να προσδώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ευφάνταστες νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης, ιδίως αυτών που ασχολούνται ήδη με το ραδιόφωνο. Η ανανεωμένη υπηρεσία που σας προσφέρουμε παρουσιάζει αρκετά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ελκυστική τιμή που την καθιστούν μοναδική σε ολόκληρο το διαδικτυακό χώρο. Απευθύνεται σε:

  • A) Ραδιοφωνικούς σταθμούς που θέλουν να κάνουν ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές στην κάμερα, να προβάλουν ταινίες, συναυλίες, τηλεοπτικές αναμεταδόσεις από άλλα κανάλια και να παίζουν τα αγαπημένα τους video clips.
  • Β) DJ που θέλουν να τοποθετήσουν live κάμερα στο studio τους, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι ακροατές.
  • Γ) Επαγγελματίες, ιδιώτες και εταιρίες συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να τοποθετήσουν κάμερες παρακολούθησης χώρου ή να αναμεταδώσουν τηλεοπτική ροή από έναν χώρο σε έναν άλλο, μέσω διαδικτύου (με δυνατότητα κωδικού πρόσβασης – ακρόασης).

Περιλαμβάνει ανανεωμένο Script παρακολούθησης σωστής λειτουργίας του τηλεοπτικού stream που εκπέμπεται στον dedicated server.

Tι μπορείς να κάνεις με την Web TV;

  • Απευθείας εκπομπή από κάμερα ή άλλη πηγή από τον Η/Υ
  • Αναμετάδοση τηλεοπτικού σήματος από άλλη πηγή
  • Εκπομπή αρχείων από τον υπολογιστή σας

Εδώ είστε σε καλά χέρια!

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Επεξεργαστές

Τελευταίας Γενιάς

Γρήγορη

DDR3 Μνήμη

Storage

Υψηλής Απόδοσης

Αναλυτικά

Στατιστικά

24/7/365

Premium Support

99.9%

Uptime Guarantee

Δυνατότητα

Upgrade / Downgrade

Υψηλές

ταχύτητες

Καμία

Δέσμευση Συμβολαίου

Ενεργοποίηση

Άμεσα