Επαγγελματικό Web Tv Streaming, χωρίς διακοπές.

Στην TopWebHost δεν υπερφορτώνουμε τους Servers μας, που σαν αποτέλεσμα να αποτελεί το συνηθέστερο αίτιο των διακοπών στη ροή μετάδοσης.

Με τη χρήση του ενός ισχυρού πάνελ και με Servers ανώτερης τεχνολογίας έχετε απρόσκοπτη μετάδοση, χωρίς διακοπές στο Video Streaming σας!

Ο πίνακας διαχείρισης είναι 100% αυτόνομος πίνακας ελέγχου ροής βίντεο. Προγραμματίστε και Live βίντεο, Live γεγονότα και Live εκδηλώσεις, Live τηλεόραση χρησιμοποιώντας την εύκολη εγκατάσταση του Διαδικτυακού Πίνακα βίντεο.

Σας εγγυόμαστε μια επαγγελματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών!

Πακέτα Web Tv

Web Tv Small

50Το Μήνα

Ακροατές: 200

Ποιότητα: 2048 Kbps

Auto Dj: 40 GB

Traffic: Unlimited

Setup: Free

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support

———————————–

Αγορά τώρα!

Web Tv Large

100Το Μήνα

Ακροατές: 700

Ποιότητα: 4096 Kbps

Auto Dj: 120 GB

Traffic: Unlimited

Setup: Free

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support

———————————–

Αγορά τώρα!

Web Tv XLarge

150Το Μήνα

Ακροατές: 1000

Ποιότητα: 4096 Kbps

Auto Dj: 200 GB

Traffic: Unlimited

Setup: Free

Realtime Στατιστικά

24/7 Customer Support

———————————–

Αγορά τώρα!

Αξιόπιστο Web Tv Hosting

Οι μοναδικές λύσεις και η τεχνογνωσία μας, σας εγγυώνται μια ανώτερη εμπειρία.

Web TvΑποκτήστε την δική σας Web Tv μέσα σε λίγα λεπτά.
Με την πληρωμή του πακέτου σας ενεργοποιείτε αμέσως ο λογαριασμός σας, και μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην δημιουργία της ιστοσελίδα σας και της Web Tv.

                Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Web TvΠαρέχουμε γρήγορο και αξιόπιστο Web Hosting με servers τοποθετημένους στα καλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenters, (Γερμανία.Γαλλία και Αγγλία) σε χώρο με περιορισμένη πρόσβαση (βιομετρικά συστήματα ασφαλείας) και σταθερή θερμοκρασία.

Υπηρεσίες φιλοξενίας προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση το υψηλό uptime, την ταχύτητα, ασφάλεια και την σταθερότητα.

Web TvΣε περίπτωση διακοπής ρεύματος, υπάρχουν μεγάλες μονάδες UPS που διατηρούν την παροχή ρεύματος για την απρόσκοπτη λειτουργία του Web hosting.

Για το δίκτυο (Routers, Firewall…) χρησιμοποιείται εξοπλισμός της Cisco, ενώ σε κάθε Rack χρησιμοποιούνται ζεύγη managed switches για 100% διαθεσιμότητα.

Όλοι οι Servers μας κάνουν αυτόματα, καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο Backup για την δυνατότητα επαναφοράς των δεδομένων σας όταν τα χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο.

Web TvΕξασφαλισμένες επιδόσεις και αποδόσεις κάτω από ισχυρούς server που μπορούν να σας προσφέρουν πολλές δυνατότητες με ελάχιστα χρήματα. Δεσμευμένοι αποκλειστικοί πόροι και εγγυημένη απόδοση.

Οι καλύτεροι και ταχύτεροι servers σε ευρωπαϊκά datacenters χωρίς προβλήματα διαθεσιμότητας δικτύου με την αξιοπιστία και εγγύηση της TopWebHost.

Web TvΕπιλέγετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί. Κάνετε μια παραγγελία για την απόκτηση του πακέτου που επιθυμείτε.

Αφού εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα λάβετε το email για την ενεργοποίηση του πακέτου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Θα έχετε στη διάθεσή σας δικό σας panel. Κερδίζετε έτσι ευελιξία, αυτονομία και ανεξαρτησία!

Φιλοξενία Web Tv

Web Tv

Μια νέα διάσταση στον χώρο του Video Streaming έρχεται να προσδώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ευφάνταστες νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης, ιδίως αυτών που ασχολούνται ήδη με το ραδιόφωνο. Η ανανεωμένη υπηρεσία που σας προσφέρουμε παρουσιάζει αρκετά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ελκυστική τιμή που την καθιστούν μοναδική σε ολόκληρο το διαδικτυακό χώρο. Απευθύνεται σε:

  • A) Ραδιοφωνικούς σταθμούς που θέλουν να κάνουν ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές στην κάμερα, να προβάλουν ταινίες, συναυλίες, τηλεοπτικές αναμεταδόσεις από άλλα κανάλια και να παίζουν τα αγαπημένα τους video clips.
  • Β) DJ που θέλουν να τοποθετήσουν live κάμερα στο studio τους, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν οι ακροατές.
  • Γ) Επαγγελματίες, ιδιώτες και εταιρίες συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να τοποθετήσουν κάμερες παρακολούθησης χώρου ή να αναμεταδώσουν τηλεοπτική ροή από έναν χώρο σε έναν άλλο, μέσω διαδικτύου (με δυνατότητα κωδικού πρόσβασης – ακρόασης).

Περιλαμβάνει ανανεωμένο Script παρακολούθησης σωστής λειτουργίας του τηλεοπτικού stream που εκπέμπεται στον dedicated server.

Tι μπορείς να κάνεις με την Web TV;

  • Απευθείας εκπομπή από κάμερα ή άλλη πηγή από τον Η/Υ
  • Αναμετάδοση τηλεοπτικού σήματος από άλλη πηγή
  • Εκπομπή αρχείων από τον υπολογιστή σας

Εδώ είστε σε καλά χέρια!

Όλα μας τα πακέτα περιλαμβάνουν

Επεξεργαστές
Τελευταίας Γενιάς
Γρήγορη
DDR3 Μνήμη
Storage
Υψηλής Απόδοσης
Πρόσβαση
Πλήρης Root
Δυνατότητα
Remote Reboot
Σύνδεση
100 Mbit
 Επιλογή Λειτουργικού
32-64 bits
Υποστήριξη
Plesk και CPanel
 Αναλυτικά
Στατιστικά
24/7/365
Premium Support
99.9% Uptime
Guarantee
Δυνατότητα
Upgrade / Downgrade
 Υψηλές
ταχύτητες
 Καμία
Δέσμευση Συμβολαίου
Ενεργοποίηση
Άμεσα

Web Tv