• +30 26411 41351
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 19:00

Συντήρηση ιστοσελίδων

Συντήρηση ιστοσελίδων

Στρατηγικό κομμάτι της αποτελεσματικής προβολής μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, είναι η σωστή παρουσίασή της από άποψη σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ανταγωνισμού, είτε αυτή αφορά μια προσωπική, είτε μια εταιρική ιστοσελίδα.
Η παρουσία όμως της ιστοσελίδα σας δεν πρέπει να είναι στατική.
Ωραία την φτιάξατε όπως ακριβώς την φανταζόσασταν και όντως αποδίδει, αλλά μετά από 1 χρόνο τι γίνεται;
Η τεχνολογία συνεχώς προχωράει και είναι σημαντικό να την ακολουθείτε, αφού ως κάτοχος μιας ιστοσελίδας αφιερώσατε πόρους και χρόνο για να την αποκτήσετε.
Επομένως, δεύτερο στρατηγικό κομμάτι της προβολής της ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο αποτελεί η συντήρηση ή και η ανανέωσή της.
Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα σας έχει απασχολήσει μιας και θέλετε να κρατήσετε ή να αυξήσετε τους πελάτες ή επισκέπτες σας.
Ίσως κάποιοι να μην έχετε τον χρόνο για να συντηρείτε οι ίδιοι την ιστοσελίδα σας, να θέλετε μια ανανέωση και δεν ξέρετε τον τρόπο ή απλά να θέλετε μια τεχνική υποστήριξη.
Εδώ είναι που αναλαμβάνουμε εμείς.
Αναλαμβάνουμε την συντήρηση ή την ανανέωση της ιστοσελίδα σας, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα για σας, στοχεύοντας στην καλύτερη λειτουργικότητα, στον μοντέρνο αλλά εύχρηστο για τον χρήστη σχεδιασμό και στην υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης σε βάθος χρόνου.
Στόχος μας πρώτα απ’ όλα είναι να είστε εσείς ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πώς μπορούμε να συντηρήσουμε ή να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας, να μας πείτε τις απόψεις σας και να σας προτείνουμε τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις.

website

Πακέτο Συντήρησης εταιρικής ή προσωπικής ιστοσελίδας

Το πακέτο περιλαμβάνει την προσθήκη άρθρων ή εικόνων σε μορφή gallery, προσθήκη μενού, έλεγχος ρυθμίσεων και προσθήκη εφαρμογών για την καλύτερη λειτουργικότητα.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος του υλικού που θα έχει παραδοθεί από εσάς.
Περιλαμβάνεται και τεχνική υποστήριξη.

Πακέτο Συντήρησης e-shop Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το πακέτο περιλαμβάνει την προσθήκη προϊόντων, φωτογραφιών ή και άρθρων, αλλαγές σε μενού, έλεγχος ρυθμίσεων καθώς και την εγκατάσταση εφαρμογών αν χρειάζεται για την καλύτερη λειτουργία του eshop σας.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος του υλικού που θα έχει παραδοθεί από εσάς.
Περιλαμβάνεται και τεχνική υποστήριξη.

Πακέτο αναβάθμισης εταιρικής, προσωπικής ιστοσελίδας και eshop

To πακέτο περιλαμβάνει την αναβάθμιση της εφαρμογής είτε πρόκειται για Joomla (από 2.5 στην καινούργια έκδοση του 3x.), είτε για wordpress.
Kαθώς επίσης και μεταφορά του υλικού (άρθρα, μενού, εικόνες, χρήστες), την εκ νέου ρύθμιση της ιστοσελίδας, την αναβάθμιση των εφαρμογών και προσθέτων* ,καθώς και του template (αν είναι συμβατό στην νέα έκδοση).**
Στην περίπτωση που έχετε eshop το πακέτο περιλαμβάνει και την αναβάθμιση της εφαρμογής virtuemart.

Περιλαμβάνεται και τεχνική υποστήριξη.

*Στην περίπτωση που εφαρμογές, οι επεκτάσεις και τα πρόσθετα είναι εμπορικά, επιβαρύνεστε με το κόστος αγοράς για την νέα έκδοση.
**Στην περίπτωση που το template δεν είναι συμβατό, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, σχεδιασμό και ρύθμιση του νέου template.

Το κόστος εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού.