• +30 26411 41351
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 19:00

Κατασκευή Portal

Κατασκευή Portal

Στη TopWebHost ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων παντός τύπου, συμπεριλαμβανομένων των portals. Τα ενημερωτικά/ ειδησεογραφικά portals αποτελούν πια βασικό μέσο ενημέρωσης του κοινού, καθώς έχοντας την εύκολη πρόσβαση στην επικαιρότητα, υπάρχει η δυνατότητα να παρέχουν πλήρη ενημέρωση αδιάκοπα ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας.

Ένα portal για να πετύχει χρειάζεται προαπαιτούμενα όπως το σύγχρονο design, η στοχευμένη θεματολογία, το ευανάγνωστο περιεχόμενο και η ταχύτητα!
Αν θέλετε να κερδίσετε τον αναγνώστη, τότε θα πρέπει να του παρουσιάσετε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό ειδησεογραφικό/ενημερωτικό portal με συγκεκριμένη και στοχευμένη θεματολογία που θα το χαρακτηρίζει και θα κάνει τους αναγνώστες να το προτιμούν στο συγκεκριμένο θέμα. Το περιεχόμενο του να είναι ευανάγνωστο και ξεκάθαρο, γιατί σε άλλη περίπτωση οι αναγνώστες κουράζονται και αποχωρούν. Ένας λόγος ακόμα για να αποχωρήσει βιαστικά ο επισκέπτης από τον ιστότοπο είναι η κακή ταχύτητα, διότι ο αναγνώστης θέλει να έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτό που αναζητά.

Πώς ξεχωρίζει ένα σύγχρονο ειδησεογραφικό/ενημερωτικό portal

01. Social media optimization
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συγχρονισμός των κοινωνικών δικτύων σας με το blog, ώστε να γίνεται κοινοποίηση και διάδοση των άρθρων, κάτι που επιτυγχάνεται με κατάλληλες τεχνικές και λειτουργίες που υπάρχουν.

02. Σύνδεση με social media
Εξίσου σημαντική είναι η δυνατότητα στον χρήστη που τον ενδιαφέρει το περιεχόμενο του portal σας να μπορεί να βρεί εύκολα και να ακολουθήσει τα social media, ώστε να κρατάει ζωντανή την επαφή.

03. Αυτόματος διαμοιρασμός άρθρων
Με τις κατάλληλες λειτουργίες επιτυγχάνουμε τον αυτόματο διαμοιρασμό των άρθρων στα social media σας.

04. Εξελιγμένες τεχνικές SEO

Καίριο σημείο για τον ιστότοπο σας είναι η σειρά εμφάνισης του στις μηχανές αναζήτησης και η σταθερότητα στη θέση αυτή, γεγονός που εξασφαλίζεται με τις σωστές και ενδεδειγμένες τεχνικές SEO.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ενος ενημερωτικού portal

Ωστόσο, εκτός από όλα τα παραπάνω, ένα portal για να θεωρηθεί πετυχημένο και να διαμορφώσει το δικό του κοινό επισκεπτών που θα το στηρίζει και θα το προτιμά, χρειάζεται μερικά ακόμη χαρακτηριστικά όπως:

Απεριόριστες κατηγορίες

Απεριόριστες ετικέτες

Σύνδεση του blog με την ιστοσελίδα ή το e-shop

Google Analytics

Responsive Design

Δωρεάν SSL

Αναζήτηση άρθρων

GDPR

Προσθήκη Γλωσσών

Προσθήκη διαφημίσεων

Διαχείριση διαφημίσεων

Σύστημα newsletter

Σχετικά άρθρα

Υψηλές ταχύτητες

Affiliate